I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

29/3 GOODLIFE / LIVE: JAQE & MACK BEATS @ Nefertiti

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2013-03-29 11:22

29/3 GOODLIFE / LIVE: JAQE & MACK BEATS @ NefertitiGOODLIFE / NEFERTITI - Varje fredag!

Hiphop, soul, rnb, boogie, funk & bangers med resident DJ Småbiran + gäster!

JaQe

Detta stjärnskott från Malmö har under de senaste åren tagit hiphopsverige med storm. 2011 släppte han sitt debutalbum ”2:32?, och hyllades av flera som Sveriges bästa MC. Under 2012 fortsatte han sin succé med att turnera runt Sverige tillsammans med Petter, och lade även en rapvers på remixen till Labyrints låt ”Ortens Favoriter” som var en av den sommarens stora sommarplågor. Nyligen släpptes låten ”I Centrum” som är producerad av Mack Beats och är en av svensk hiphops mest spelade låtar på radio just nu. I dagsläget har JaQe fullt upp med att spela in nytt material med Skizz, Matte Caliste och Mack Beats.

Mack Beats

Som en av doldisarna i den nya svenska hiphopvågen har producenten Marko "Mack Beats" Saez levererat beats och hits åt bl a Ison & Fille, Aleks, Mohammed Ali, Stor, Lazee och Grillat & Grändy. Hans jobb åt sistnämnda duon gav honom dessutom nyligen en Grammis-nominering i kategorin Årets Producent. Men parallellt med arbetet med flera av landets största hiphop-artister så har jobbet med egna fullängdaren sakta men mycket säkert rullat på. Och nu är äntligen debutalbumet klart, en väl sammanhållen platta som trots sina många gäster håller en stark röd tråd i ljudbild och stämning, sammanhållen av kapellmästaren Mack Beats själv.
Namn: GOODLIFE / LIVE: JAQE & MACK BEATS

Plats: Nefertiti

Datum/Tid: 2013-03-29 23.55-04.00

Ålder: 20

Kostnad: 120

Mer info:
www.nefertiti.se