I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

PROFESSOR P & DJ AKILLES + BATTLES 16:e April!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2011-03-21 12:41

PROFESSOR P & DJ AKILLES + BATTLES 16:e April!

STREETSOFGOTHENBURG.SE PRESENTERAR

Professor P & DJ Akilles
Battles
När: 16:e April
Vart: Fängelset i Härlanda (hållplats stockholmsgatan, spårvagn 1 eller 3)
Göteborg, Sverige
Pris: 90kr (+ service avgift vid köp via ticnet, man kan köpa biljetter hos Pustervikbiljetter och hos ditt ATG ombud)
Tid: 19:00-22:30
Åldersgräns: 13år
Drogfritt!



I samarbete med:
dubcnn.se
fangelset.se
mariaplan.com
nohopekid.com
proandak.com
blogg.streetsofgothenburg.se
twitter.com/streetsofgbg (follow us)
twitter.com/NHKGBG

http://www.youtube.com/watch?v=af3PLgVn640




Mer info
Professor P & DJ Akilles är en kritikerrosad svensk hiphop-duo från Lund och Uppsala som sätter hiphopens grundpelare i första rummet; beats, rap och scratch. Duon har varit förband åt hiphop-legender som De La Soul, D.I.T.C. och Talib Kweli, och har uppmärksammats världen över med debutalbumet "Patience" (2007) och efterföljande mixtapes. I höstas kom senaste projektet; vinylskivan "Maintain EP". En limiterad vinylutgåva i 100 exemplar där vinylskiva nummer 1 auktionerades ut på Tradera för hela 830 kr.


"Maintain EP" innehåller singeln ”Do What’s On Your Mind” som gästas av Timbuktu och har roterat flitigt på en rad av Sveriges Radios kanaler under närmare tre månader. Sen 7 februari roterar också nya singeln Fallin' på SR Metropol, Din Gata och P3 Street.


Just nu är Professor P & DJ Akilles ute på två parallella turnéer; både sin egen och som förband till Daniel Adams-Ray på han bejublade turné. Professor P & DJ Akilles är av många ansedda som en av Sveriges bästa hiphop-grupper att se live, och de sätter stor stolhet i att alltid leverera en grym show!


Så köp din biljett snarast!

The hype is real
We bring street into your livingroom