I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

9/10 - Villafesten: med bland annat Alexis Weak

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2010-10-06 15:49

9/10 - Villafesten: med bland annat Alexis Weak

Från Whoa-bloggen

Jag tror att de flesta, oavsett om man besitter en nostalgisk åder eller inte, saknar hemma festerna. Man växer upp, folk flyttar från pojkrummet i sina föräldrars villa, till lägenhet med kokvrå och därmed är husfesternas tid över. Inte bara för att det är slut på plats utan också för att helt plötsligt är det ens egna skit som pajar när folk dansar på vardagsrumsbordet. Så var ska man söka sin lycka då? På krogar där DJ’s spelar samma låtar för hundrade gången… ? Knappast.

Svaret är Villafesten på Villa Belparc i Göteborg. Där har de fenomenala By Haart har styrt upp, vad som förhoppningsvis kommer bli, årets fest. I sitt pressmeddelande utlovar de bland annat Sveriges största och absolut extremaste hemmafest och följer upp det med en beskrivning som lyder: Vi tar det som gjorde hemmafesterna så jäkla kul och fyller i luckorna på det som saknades. Grymma DJ’s, fullproppad bar, feta liveband och mycket mera. Hemma fast ute på klubben, ungefär.

Under kvällen kommer man kunna se bland andra Alexis Weak som jobbar på sitt debutalbum varifrån man kan höra låtar som Ser Rött och den nya singeln 112. Det kommer även bli spelningar utav Ram Di Dam och Holy Family!

Biljetter kan man köpa för 80kr på Karltex på Hagagatan, eller så betalar man 100kr i dörren på Villa Belparc, där Villafesten kommer ägarum den nionde oktober!


Ska ni dit?