I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

18/4 - SHAMBLER feat. TRPR, TAFURI, LOSCA + SHAMBLER-CREW@ rio rio

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-04-10 15:09

18/4 - SHAMBLER feat. TRPR, TAFURI, LOSCA + SHAMBLER-CREW@ rio rio

Shambler har kommit att bli en månadsklubb, till vår och förhoppningsvis er stora glädje. Så därför är det nog ingen överraskning när vi säger att: nu är det dags igen. Vi fortsätter att krydda dubsteppen med en nypa bassline och DnB på båten i kanalen.

Bakom spelarna:

TAFURI:
Göteborgs egna dubstep superstar-dj! Grundaren av kulturspridaren och den musikaliska guldgruvan groove.k103.se. Han har visat skivspelarmusklerna på Shambler på prime time innan och lyckas alltid överraska med låtar så sjuka att till och Shambler-Crew höjer på sina lurviga ögonbryn. Tafuri kommer ikväll att spela tillsammans med resident Stellan.

Länk till http://groove.k103.se

TRPR:
TRPR (känd från GP) är en mycket mångsidig och påhittig DJ. Hans set är lite som blandning av karibiska sjöbrisar, arga rastafaris, hemmabyggda reverbs, londonianska attackbasar och skitig grime. Det börjar vattnas i våra öron bara vi tänker på det.

Länk till http://www.myspace.com/trprdubstep

LOSCA:
LOSCA gjorde oss alla vimmelkantiga av sin mästerliga ägighet på senaste Shambler. Vi gör en rewind och plockar helt enkelt in honom igen. Hans val av Drum&Bass strider alltid mot grundläggande naturlagar och får nästan våra guldplomber att ramla ur - missa inte detta!

Länk till http://www.myspace.com/djlosca

SHAMBLER-CREW:
Residents Daniel och Björn myser på med mörka, basdrivna voododubs, skeva beats och bubbliga ARP-synthar fram till tolv.

Kom och skaka av er påskens ägg och majonäs med hjälp av basens magiska vibrationer!

TID: LÖRDAG 18/4 22.00-04.00
PLATS: Rio Rio
PENG: 80 :-
ÅLDER: 18+

Länk till http://HTTP://SHAMBLER.SE

(Inlägget ändrat av erorone 2009-04-10 18:00:01)

SHAMBLER.SE