I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

9/4 PUNKY REGGAE PARTY @ Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-04-06 15:42

9/4 PUNKY REGGAE PARTY @ Pustervik



Den 9e April är det skärtorsdag och då är det som alla vet dags att röka puff och dricka sprit enligt gammal jamaicansk och svensk tradition.

Därför ordnar Punky Reggae Party en klubbkväll vid namn "SMASH THE DISCOS" som ni sent ska glömma. Denna kväll har vi valt att göra en större klubb utav Punky Reggae Party, till och med såpass stor klubb att inte husbandet får plats på scenen denna kväll.

Scenen blir en loungeavdelning för de stackare behöver zippa på en drink efter att ha dansat sig svettiga på dansgolvet.

Den lilla baren på övervåningen görs iordning till ett litet eget rum där våra bröder från Club Shortcut (Monkeyman & Luca) piskar på stenhårt med oi/77-punk.

På dansgolvet finner du som vanligt en bred mix av allt från reggae till svängig punkrock.

Checka bara in vilka som Dj:ar för att förstå vilket ös det kommer att bli:
Lars på Bas (Svenska Akademien)
Partillo (USCB Allstars)
Kim (Blisterhead)
Urrke (Urrke & The Midlife Crisis)
Monkeyman & Luca (Club Shortcut)
samt residenterna Gillis, Mulle & Jonk

Kvällen till ära har vi även ett musikintroquiz klockan 22.30
Ta med dina musiknördar till vänner och bevisa dina kunskaper inom reagge och punk. (ett blandat lag är alltså att föredra...) Lyssna på introt och kom på vilken artist samt låt det är, its as simple as that!

Givetvis huserar vi på mysiga Pustervik som denna dag görs om till en klubb med lika många smårum som Josef Fritzls källlare!

Syns i baren!
Mvh Gillis, Mulle & Jonk