I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/3 - SHAMBLER feat. LEAF, SODAMNLOUD, LEROY & LOSCA @ Rio rio

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-03-17 23:28

28/3 - SHAMBLER feat. LEAF, SODAMNLOUD, LEROY & LOSCA @ Rio rio

SHAMBLER LÖRDAGEN 28/3 @ RIO RIO

Shambler firar in våren med ett rejält DJ-bonanza. Inte mindre än 4 högkvalitativa DJs turas om bakom våra Technics. Denna gång blandar vi in lite drum and bass och bassline house i mixen. No worries dock, dubstepen kommer såklart fortsätta att få båten att vibrera också ikväll. Allt är som vanligt. Fast bättre.

Shambler kan stolt presentera följande lineup:

LEAF (STRUKTUR M.M)

Leaf är en riktig old-timer på Göteborgs D&B-scen. Han började mixa som 14-åring och har sedan dess varit som fastvuxen vid vaxet. Redan 1996 var han resident på den gamla D&B-klubben "Wicked" och har förgyllt Göteborg sedan dess - senast med klubben Struktur. Just nu är han nere i södra Frankrike och spelar in ett album men har tagit sig tid att gästa Shambler. En mäktig blandning av DNB och dubstep utlovas. (bakom spelarna 02-03)

http://www.myspace.com/leaf77

LEROY OCH LOSCA (BASSLINE EXPRESS)
Grabbarna från Bassline Express, våra homeboys och partners in bass. Vi minns fortfarande Leroys mästerliga, genomtänkta och glädjesprudlande dubstepmixande under Shamblers första kväll och har flera gånger haft svårt att släppa oss från radion när Losca kört sina clowny DNB-set. Det blir dessutom Leroys sista dj-session på ett tag då han lämnar oss för London och staterna. (Leroy hör ni 01-02, Losca 03-04)

http://www.bassline-express.com

http://www.myspace.com/djlosca

http://www.myspace.com/leroydubstep

SODAMNLOUD

SoDamnLoud har spelat en hel del sen han påbörjade sin karriär på Glory Boat 2007, men än så länge har han varit ganska anonym på Göteborgs gator. Det vill vi verkligen ändra på, för det här är grejer. Och när han är klar med båten har kvällen ändå bara börjat. (SoDamnLoud spelar mellan 00-01).



(Inlägget ändrat av erorone 2009-03-18 13:07:27)

SHAMBLER.SE