I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

16/1 & 17/1 Vice City Club Avslutningsparty & bartömning @ RESPEKT

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-01-13 15:38

16/1 & 17/1 Vice City Club Avslutningsparty & bartömning @ RESPEKT



Historien RESPEKT går mot sitt slut och efter flera års verksamhet så är det dags att säga GOODBYE och det gör vi med en brakande avslutningsfest både på fredag och lördag. Vi som står för denna avslutningskalas är så klart VICE CITY CLUB som har huserat RESPEKT under de senaste åren.

Vi vill tacka ägarna, vakterna och all personal på RESPEKT och så klart alla våra ärade gäster som har följt oss under denna fartfyllda resa och bidragit till oförglömliga och briljanta fester på RESPEKT.

BARTÖMNING med helgalna priser i baren och SKÖNA BEATS står högts upp på agendan under helgen. Välkommen att tacka av RESPEKT nattklubb då vi med ett sorgset hjärta måste säga att det inte kommer att bli fler klubbar här.

Mellan kl. 21-23 så bjuder Vice City Club på entrén samt att det kommer att vara X-tra bra priser i baren, varför inte lägga ett bud på ett VIP bord! PASSA PÅ!!!

Plats: Respekt (Järntorget 7)?
Datum: fredag 16 och lördag 17 januari 2009
Top Dance Floor: DJ Ernesto & Friends (LATIN, REGGAETON, RNB & DANCEHALL)
Tid: 21-03
Inträde: 60kr (Fri entré för medlemmar innan 23)

Vi ses!

Ernesto Menacho
[email protected]
http://www.obsessionevents.se



(Inlägget ändrat av erorone 2009-01-14 15:00:40)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.