I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/12 - Vibes Julfest Live: Kingsfarm Guerilla & The Ninjas @Henriksberg

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-12-03 13:15

25/12 - Vibes Julfest Live: Kingsfarm Guerilla & The Ninjas @Henriksberg

Weberg & Jonk presenterar jävligt stolt VIBES JULFEST - 8th Edition - THE RETURN OF 414 Styleeee....

Åren går och gubbarna blir äldre och äldre, det är dags att damma av de gamla basketlinnena o snöra på Nike Air o gå tillbaks till rötterna, Vibes tar det tillbaka oldschool like 2003.

KINGSFARM GUERILLA
Minns du Kingsfarm Guerilla? 2001 var året då de dundrade in som pistolskott på den svenska scenen med sin humoristiska samt politiska dansanta ragga eller två delar ragga en del hiphop som GP brukade skriva. Joey, Mikkel och Björn från Kungsladugård fick snabbt en hype i Göteborg som hette duga. De lirade på Uppsala Reggaefestival och var även med på några Jakten på underorden-skivor när det begav sig.

Om vi droppar låttitlar som "Ljudet av guerillan" samt "Mera eld" så kanske ni gamla rävar minns vad vi snackar om. De gjorde några bejublade spelningar på Vibes och enda sen dess har det varit våran dröm att återförena denna supergrupp. Vi har kämpat för detta i 4 år nu och först på Andra Långgatan-dagen 22 Maj i år började vi se ett ljus i mörkret. Efter mycket snack med agenter, bokare, managers samt diverse modellagenturer har vi till slut lyckats ro det hela i hamn. De flesta av medlemmarna lever idag ett skyddat liv utanför musiken.

Detta är en once-in-a-lifetime återförening och Vibescrew fick ta det tebax te rötterna o kränga töj på Pennygången i Högsbo för att kunna pynta förskottet. Som vanligt är allt en true story.

THE NINJASMinns du The Ninjas? Göteborgs mest lovande hiphopband som plötsligt bara gick upp i rök. De släppte EPn "Mot oändligheten och vidare" och spelade precis överallt, hela tiden under två års tid. Vad hände sen? Medlemmarna lever kvar i band som Charlie, Dapony Bros, Tennishero och Skansros.

Med tre tidigare Vibes-spelningar (varav två på julfester) så är det nu, fem år efter att de splittrades, dags att samla ihop det gamla gänget igen. Medlemmarna har rest ifrån Stockholm, Visby samt en liten vingård i södra Frankrike för att på juldagen göra en comeback. Alla sex orginalmedlemmarna kommer närvara och se till att ni en sista gång får uppleva detta kulturarv live, raw and uncut.

På övervåningen står Göteborgs tyngsta hiphopbokare Lövet (Scratch) aka Buffékungen da Hustler bakom skivspelarna. Räkna med ett svettigt dansgolv. Okej att resten av bokningarna är oldschool denna kväll men Lövet har fan vart down sen 93 så den här bokningen känns aktuell i temat ändå.

På nedervåningen presenterar vi stolt Sir Dizzle från Axxionpack. Han må har legat lågt de senaste åren men vi snackar killen som vänt vax på varenda 1210:a i stan. Alltid en champagneflaska på kylning och fullt dansgolv är Dizzles melodi.

Vi råder er att köpa förköp. Vibes gjorde en comeback 31a Oktober med fullt hus trots att giganterna Rough Lynx hade packat Musikens Hus samma kväll. Som vanligt är fernet det bästa botemedlet från kylan i kön.

VIBES JULFEST
Torsdag 25/12 - Juldagen
Henriksberg (2 våningar) ingång via Ballroom.
Entre: 90 + förköpsavgift.
På scen: Kingsfarm Guerilla + The Ninjas
Djs: Lövet + Sir Dizzle
Förköp: pusterviks biljetter 031-130680 samt www.ticnet.se
Happy hour öl mellan 21:00-23:00

Syns i baren mvh Weberg & Jonk





(Inlägget ändrat av Louder 2008-12-04 11:10:12)


(Inlägget ändrat av erorone 2008-12-17 01:00:35)

http://www.alleycat.se-- http://www.showdowngbg,se -- http://www.jonk.se -- http://www.myspace.com/perfektklubb -- http://www.myspace.com/belsepub