I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

12/4 - TRUS`ME @ Puzzle!!!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-04-09 12:25

12/4 - TRUS`ME @ Puzzle!!!

PUZZLE LÖRDAG 12 APRIL: TRUS'ME!

 

Manchester är som ingen annan brittisk stad grogrund för industriell och egensinnig musik. Det var här housen först importerades till Europa och 20 år senare tar den en helt ny form genom underbarnet Trus'me. På samma sätt som Madlib klipper ihop Blue Note-historien klipper Trus'me ihop soulhistoriens b-sidor, hackar upp dem och lägger dem som ett tjockt lager sirap över diverse basvaror från dansmusikens skafferi. På debutalbumet Working Nights låter han som en mindre rökt Moodymann eller som Todd Terjes soulbitne brorsa.

Från skivspelarna räknar vi med att få lager av tjock detroit-house öst över oss, men lika självklart som djupa elektroniska tongångar är så klart uppfuckad disco, skruvad soul och små blå spår av jazz. Lika självklart och originellt som i den vilt accelererande dansgolvsvältaren Nards, lika självklart är Trus'mes DJ-set en spretigt entusiastisk soul-lektion utan pekpinnar.

Vi på Puzzle är stolta över att få välkomna en av årets tveklöst mest intressanta artister till den lilla baslådan vid slutet av Allén.

 

Ladda ner Trus'me's grymma DJ warm-up för Moodymann @ http://www.cosmicdisco.co.uk/2007/12/27/trusme-live-in-manchester-mix

 

 

Surfa in på våran www.myspace.com/puzzlediscoclub för att se våran flyer, mixar och massa mera.

 

Vi ses under låtsaskristallkronorna.

 

//Puzzle Crew

 

PUZZLE

TRUS'ME (PRIME NUMBERS / MANCHESTER)

LÖRDAG 12 APRIL

STORANS LILLA KLUBBSCEN

22-03 | 20ÅR | 80KR

Massa mixar & shit @ http://www.myspace.com/jaystarseven