I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lördag 5 April, BreakDanceBattle: Membros (Brasilien) vs GBG Allstars (Sverige) @ SCRATCH, Pustervik!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-04-04 00:44

Lördag 5 April, BreakDanceBattle: Membros (Brasilien) vs GBG Allstars (Sverige) @ SCRATCH, Pustervik!

Nu på lördag är vi riktigt nöjda med att kunna viga kvällen åt ett av de s.k. 4 elementen inom hiphop som vi alltför sällan sätter i fokus på Scratch iom alla konserter nämligen Breakdance som vi gått och längat efter ett rikgtigt bra tag nu. Tillsammans med Pusterviksteatern så får vi besök av de sjukt duktiga dansarna i Membros från Brasilien. Försök verkligen se deras föreställning tidigare under kvällen på teatern om ni har möjlighet.

Hursomhelst så måste ni försöka dyka upp till efterfesten som äger rum på Scratch där det kommer bli ett s.k. friendly landskamps BreakDanceBattle mellan proffsen från Sao Paoulo (Brasilien) och GBG (Sweden). Göteborg kommer ikväll representeras av 5 st av de allra bästa dansarna istan från tre av de allra duktigaste crewen. Så detta kommer bli riktigt _ävla Bra!  Domare kommer vara på plats för att utse bäste dansare i varje crew som kommer belönas med lite allt möjligt.

AyesOne & Lövet har lovat att gräva lite extra djupt i skivbackarna inför denna kväll för att piska upp stämningen maximalt på dansgolvet.

Andra nyheter på Scratch fronten är att vi tokbokat på grejjer långt in i Augusti redan. Vi mailar ut info om alla kommande tillställningar i dagarna.
Biljetter till DJ Jazzy Jeff & Mad Skillz på Världskulturmuseet lönefredagen den 25 april har redan släppts för endast 185kr+förköp på www.pusterviksbiljetter.com & ticnet.se. 

http://www1.ticnet.se/PriceTable?l=EN&EVNT=GOT13155VKU04251&CL_ORIGIN=
Årets vårfest som den kallas av folk på spårvagnarna.

The Party is official !!!
LET´S DANCE!
Ses! / Scratch Unit

Scratch Lördag 5 april
BreakDanceBattle:
Membros (Brasilien) vs GBG allstars (Sweden) 
Host: P.S, DJs Ayes One & Lövet
80kr, 50kr med teaterbiljett, 18 år
www.scratchgbg.se


Helkväll med Membros - Brasiliansk hip hop som vill förändra samhället. 
Ett samarbete mellan Pustervik och Scratch.

Raio X / Membros (Brasilien)
Pustervik Stora scenen 5 april kl. 19.00 

Med en blandning av streetdance, capoeira, brasiliansk rap, klassisk musik och ett stort mått samhällsengagemang vill Membros från Macaé utanför Rio de Janeiro göra en skillnad. Övertygade om att hip hop är en väg till integration och samhällsförändring tillbringar de mycket tid i hemlandet där de turnerar med sina föreställningar, undervisar samt deltar i många olika projekt och festivaler som managers, jury och lärare.
I föreställningen Raio X ger Membros sin version av livet i de brasilianska fängelserna som är en värld med andra tankesätt och reaktioner, våldsutbrott och känslighet. Baserad på studier och texter, skrivna av brasilianska fångar, presenteras en verklighet som är främmande för många av oss.

Koreograf: Taís Vieira
Dansare/medskapare: Amilton Vilarindo, João Carlos Silva, Rogério Araújo, Julius Mack Garcia, Zanzibar Vicentino och Jean Gomes.
Musik: Titãs, Pink Floyd, P