I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fredag 1 Februari, THE COOL KIDS (Chicago) + THE CARPS "live" (Toronto) @ SCRATCH/SLIPPERY Pustervik!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-01-31 06:37

Fredag 1 Februari, THE COOL KIDS (Chicago) + THE CARPS "live" (Toronto) @ SCRATCH/SLIPPERY Pustervik!

Halloj,
Va fan é det söm händer?

"COME CHECK THE NOISE / IT´S THE NEW BLACK VERSION OF THE BEASTIE BOYS"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo det drar verkligen ihop sig till fredag minst sagt, och på fredag finns det Garanterat VERKLIGEN bara ett ställe att vara på i Göteborg om man har koll på läget, vilket vi vet att ni har i.o.m att ni är med på Scratch maillista (det lät drygt va?). Ni gissade rätt, vi snackar givetvis om vår hemmaplan PUSTERVIK.

Ibland dyker de upp, de där otroligt heta banden som står ut och plötsligt är överallt och plötsligt är så stora så man knappt fattar hur det gick till och hur det kunde gå så snabbt.

THE COOL KIDS från Chicago är precis ett sådant här band, De är förtillfället hetare än alla andra artister från Chicago tillsammans som Kanye West, Common & Lupe Fiasco och alla älskar THE COOL KIDS, det är svårt att göra något annat. Vi tycker det skall bli sjuuukt roligt att se de live för första gången i Sverige på fredag. Frågan är om de har tid med att komma tillbaks hit framöver, men vi kan ju alltid hoppas. Redan nu i år skall 19 åriga rapparen MIkey & hans 23 åriga kollega Chuck och deras DJ ut på de stora festivalerna runt om i världen och härja.

Hypen är Större än Mount Everest som sagt, så kom och avgör själva på fredag. Det kommer garanterat bli riktigt tungt och en kväll vi sent kommer glömma.

myspace.com/gocoolkids

BLACK MAGS VIDEON:


Lupe Fiasco pushade skateboarden härom året, medans COOL KIDS är all about sina BMX cyklar, som videon BLACK MAGS förtäljer.


Inte nog med überheta COOL KIDS, De har plockat med sig ett helt galet & flippat live förband från Toronto med sig till Pustervik på Fredag. Vad får man om man sätter ihop en rappandes och sjungande Trummis med en basist? Jo kanske världens galnaste och knasigaste duo THE CARPS!!! Shit de här skall bli riktigt tungt att se live som en hysterisk och oförutsägbar förrätt innan huvudrätten THE COOL KIDS dundrar in på PUSTER SCENEN och BLÅSER UT VARTENDA FÖNSTER i HUSET!

myspace.com/thecarps
thecarps.ca

Scratch & Slippery People proudly presents:

THE COOL KIDS (CHICAGO)
+ THE CARPS LIVE (TORONTO)
Fredag 1 februari @ Pustervik
22-03, 18 år, 130kr + förköp @
pusterviksbiljetter.com
on stage @ midnatt
Host: P.S., DJs: AyesOne & Lövet
scratchgbg.se
------------------------------------------------------

Lite aktuella COOL KIDS STATS:

Förutom att COOL KIDS i slutet av 2007 hann med att öppna upp för M.I.A på hela hennes utsålda USA TURNÉ och redan kommit upp i ofattbara ca: 40.000 myspace besökare på sin sida / dag. Så rullar det minst sagt på som sagt på alla plan för