I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

14/11 Klubb Rhymes @ Kontiki, LIVE: Allyawan

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Admin

2007-11-11 13:59

14/11 Klubb Rhymes @ Kontiki, LIVE: Allyawan

Då var det dags för Klubb Rhymes, då laddar vi om vinylspelarna. Mattias aka P.S the Marginal Error aka Crackbuddah tha Ghost kommer vara där och mingla och stila sin skit precis som vanligt. Pontus (dagensskiva.com, Come Clean Radio) spelar som vanligt den absolut bästa hiphopen.

Nu på onsdag har vi dessutom den stora äran att få besök av en av Sveriges absolut bästa rappare, nämligen Allyawan. (www.myspace.com/allyawan)En fortfarande ung kille från Jönköping som för tillfället håller på och sammanställer sitt andra mixtape med Blu Duck samtidigt som han jobbar med folk som Flyphonic och Organism 12. Förvänta er en riktigt tung rapshow! Tänk på att alla livespelning på Kontiki sker innan 22-tiden, så har du jobb på torsdag kan du ändå bjuda upp och komma dit och ha trevligt och kanske äta lite god mat.

Har ni några frågor är det bara att fråga.

Sammanfattning: Gratis inträde, trevligt folk, billig bärs, god mat, alkohol och den bästa hiphopen. No bullshit!

Snabbfakta:

Klubb Rhymes
Onsdag, 14/11 @ Kontiki
Pris?: Gratis
Tid: 19.00-01.00
LIVE: Allyawan - På scen 21.30-22.00
DJs: Pontus
Hemsida: www.kontiki.nu

PS. Onsdagen den 28/11 kör vi resident-rap-kväll med uppträdande från P.S, Blizz the Divine, Nephilim, mfs och D-Girl på sång.