I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/10 Klubb Rhymes @ Kontiki, Dj Amato/Whopper

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Admin

2007-10-25 12:29

31/10 Klubb Rhymes @ Kontiki, Dj Amato/Whopper

Fjärde gången för Klubb Rhymes, då laddar vi om vinylspelarna. Mattias aka P.S the Marginal Error aka Crackbuddah tha Ghost kommer vara där och mingla och stila sin skit precis som vanligt. Pontus (dagensskiva.com, Come Clean Radio) kommer dagen innan Allahelgonadagen på torsdag hylla döda rappare men samtidigt också flika in sina Premier-favoriter kommer kommer till Klubb Scratch den 4e november. Sedan har vi kvällens storheter Dj Amato och Dj Whopper på besök som kommer gå loss på 1210orna. Kanske bjuder de upp till ett Dj-battle?

Så var med nu på onsdag och hylla emceen och DJn med oss andra. Känner du för att komma och riva av en liten egen rap är du välkommen att göra det tidigt på kvällen framför Dj-båset. Sedan vill jag också passa på att propsa för det numera billiga ölpriset på Kontiki, 33spänn som klippt och skuret för ederst bruk!

Sammanfattningsvis: Gratis inträde, trevligt folk, billig bärs, god mat, alkohol och den bästa hiphopen. No bullshit!

Snabbfakta:

Klubb Rhymes
Onsdag, 31/10 @ Kontiki
Pris?: Gratis
Tid: 19.00-01.00
DJs: Dj Amato, Dj Whopper, Pontus
Hemsida: www.kontiki.nu

PS. Onsdagen den 14/11 kommer Allyawan till Klubb Rhymes.