I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

17/10 Klubb Rhymes @ Kontiki, LIVE: PSTQ

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Admin

2007-10-14 10:25

17/10 Klubb Rhymes @ Kontiki, LIVE: PSTQ

Tredje gången gillt och nu bjuder Klubb Rhymes upp till en riktigt fet lill-lördag! Mattias aka P.S the Marginal Error aka Crackbuddah tha Ghost kommer vara där och mingla och stila sin skit samtidigt som ni kommer finna Pontus (dagensskiva.com, Come Clean Radio) bakom skivspelarna. Den här kommande onsdagen gör även Dj Super-Arvid ett inhopp och ryktet går på stan att han ska ha sagt - strictly vinyl på en oktoberfest i Högsbo förra helgen, så förvänta er tunga saker (Som Anders Lundin skulle ha sagt)!

Så var med nu på onsdag och hylla emceen med oss andra. Jag kommer i vilket fall riva av lite freestyles bakom dj-båset tidigt på kvällen som på den gamla goda tiden, och är det någon mer som vill steppa upp och riva av en sololåt/freestyle/battle you name it är det bara att säga till.

OBS! PSTQ kommer riva av ett soloset för alla mbma-fans eller för den delen solofans. Spelningen kommer att ske redan 21.30 på kvällen på grund av närliggande bostadslägenheter. Och det är inte någon tid som går att dra ut på. Så var där i tid om ni vill se en av stans bästa lyricister. OBS!

Sammanfattningsvis: Gratis inträde, trevligt folk, god mat, alkohol och den bästa hiphopen. No bullshit!

Snabbfakta:

Klubb Rhymes
Onsdag, 17/10 @ Kontiki
Tid: 19.00-01.00
Live: PSTQ vid 21.30
DJs: Pontus och Dj Super-Arvid
Hemsida: www.kontiki.nu