I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

14/3 Three The Hard Way - Ziontist Sound + En massa gäster @ Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-03-08 19:59

14/3 Three The Hard Way - Ziontist Sound + En massa gäster @ Pustervik

Hej Göteborg! Nu var det dags igen!

 

Efter en väldigt trevlig premiär med tre grymma gäster så sadlar vi om och kör igen!

 

"3 The Hard Way" heter klubben som bjuder på 3 sångare/toastare/dj´s/artister och massor av reggae och dancehall i alla deras former spelade av Ziontist Sound. På "3 The Hard Way" blir det aldrig bli avbrott i musiken för att en artist ska uppträda; vi tar det tillbaka till den gamla skolan då artister uppträdde med sounden under hela kvällen.

 

Onsdagen den 14 Mars så får vi besök av Adonis från USCB Allstars, Reggaelogy Sound + Lancy Rankin samt Meldeah från Silversystrar.

 

Info om artisterna:


Adonis: en av de två sångarna i det ökända USCB Allstars! USCB skriver så här om sig själva: "USCB Allstars backbeatsound har sina rötter i Jamaicansk Ska, Rocksteady och Reggae men den insatte lyssnaren kan intyga att bandets inspirationer sträcker sig långt utanför dessa gränserna."
(Mer info: uscb-allstars.com)

 

Meldeah: Soul/Hiphop-sångerska från det vackra värmland. Meldeah har släppt den egna EP´n ”Azalea Road" och medverkat på diverse mixtapes. Hon är dessutom ena halvan av Silversystrar som bland annat kommer att kunna höras på Mr Gillis kommande mixtape ”Reggaepropaganda Vol. 2”. Vi ser fram emot skönsång av högsta kvalité på onsdagskvällen!
(Mer info: myspace.com/meldeah)

 

Reggaelogy Sound + Lancy Rankin (STHLM): Reggaeology är ett stockholmsbaserat soundsystem som har jobbat med att främja soundkulturen i huvudstaden. De har ett helt gäng med toastare som följer runt på deras spelningar och till denna speciella kväll så följer ingen mindre än Lancy Rankin med! Lancy Rankin har (förutom att spela med Reggaeology) nyligen släppt en 7" singeln "Answer" på Giantsounds.com. Ett urklipp från Reggaeologys myspacesida:  ”Our intention is to give our audience a great show more than just spinning records, so to our great joy we now count in a lot of singers and Dj's that joined the Reggaeology Sound family.”
(Mer info: myspace.com/reggaeologysoundmyspace.com/lancelotrankin)

 

Sammanfattning:
Vad? 3 The Hard Way (Reggaeklubb)
Vem? Ziontist Sound + Adonis + Reggaeology + Lancy Rankin + Meldeah
Var? Pustervik (Järntorget)
När? den 14 Mars
Tid? 21-02
Kostar? 60 SEK
Flyer? Ziontist.se och myspace.com/ziontistsound

DJ Fudge | myspace.com/fudgadeliq

"Att spela skivor med Serato är att spela Mario Bros.3 med P-vinge på alla banor"