I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

2/3 - Get up! @ Storan-Cynthia Stern+Sebbe the H+Grafik: C-J & Rosso

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-02-22 15:13

2/3 - Get up! @ Storan-Cynthia Stern+Sebbe the H+Grafik: C-J & Rosso

Get up!
Storan Fredag 2 mars
DJ-set: CYNTHIA STERN (I-O-INC/NOODLES)
Live: SEBBE THE H
Resident DJS: Get up! Street
22-03, 80 kr, 18 år.
Grafik: Carl-Johan Lindqvist
Gästgrafik: Alexander Rosso

Ny hemsida! Kolla in:
--> http://www.getup.se/ <--

Get up! har nypremiär på Storan! En kväll i månaden kommer vi ge er en fet kväll med internationella DJs, svenska entertainers av hög klass och en experimentell grafisk inramning med uttryck i storstadsmiljö världen över som utgångspunkt.

På premiären den 2 mars kan vi stolt presentera CYNTHIA STERN, boende i Stockholm, och har varit med i den europeiska electrosvängen längre än de flesta. På sitt bolag Input-Output Inc. släpper hon skivor med sig själv, Neil Landstrumm, Dave Tarrida, Tobias Schmidt och ett gäng till. Hon har spelat och DJ:at flitigt på klubbar över hela Europa (se lista nedan).

SEBBE THE H från Kålltorp håller Göteborgsrappens fana högt. Som medlem i gruppen Mega Drive och som producent och rappare på egen hand langar han tjockt svängig hiphop med drag av funk, bounce och electro. Ett energiknippe på scen.

GET UP! STREET är resident DJS och inleder kvällen med soul med tung bas, futuristisk hiphop/electro, och efter Sebbes liveshow och Cynthia Sterns DJ-set kommer Amazing A följa upp med att riva av det bästa från grime och dubstep-scenen.

ALEXANDER ROSSO aka doodoopistol kommer tillsammans med Get up!'s graphic wizard CJL att förhöja upplevelsen med projektioner, fotografi och grafik.

På vår nya hemsida på http://www.getup.se/ kan man lyssna på artisterna och läsa mer om våra planer för den här och kommande kvällar (med bl.a. dubstep-underbarnet Skream (UK), Calle P, Black Moses (!) och DMX Krew. Där finns även ett gäng bra länkar, bilder från tidigare kvällar, m.m.

kolla även in:
http://www.myspace.com/cynthiastern
http://www.myspace.com/sebbetheh
http://www.doodoopistol.blogspot.com/