I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/2 - 3 The Hard Way! Premiär @ Pustervik (Ziontist Sound)

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-01-31 22:30

7/2 - 3 The Hard Way! Premiär @ Pustervik (Ziontist Sound)

Hej Göteborg! Det vankas Premiär!

Ziontist Sound
och ett nyrenoverat Pustervik är stolta över att få presentera Göteborgs färskaste Reggaeklubb. "3 The Hard Aay" heter klubben som bjuder på 3 sångare/toastare/dj´s/artister och massor av reggae och dancehall i alla deras former. Ziontist Sound kommer agera residents samtidigt som publiken
bjuds på underhållning av tre mer eller mindre namnkunniga artister som gör sitt bästa för att få alla att röra på fötterna. På "3 The Hard Way" kommer det aldrig bli avbrott i musiken för att en artist ska uppträda; vi tar det tillbaka till den gamla skolan då artister uppträdde med sounden under hela kvällen.

Onsdagen den 7 Februari så öppnar Pusterviks portar och med oss på scen har vi Junior Eric, ECU och Postman.


Info om artisterna


Jr Eric är en av sveriges flitigast spelande DeeJay. Med EP´n "Stil och Fason" och gästspelet på Governor Andy´s "Reggaeprofil" visade han att han är en artist att räkna med en lång tid framöver.
Han kommer som vanligt laddad till tänderna med lyrics för folket!

ECU är en uppsalayngling som under senaste året gjort sig ett namn genom att uppträda med Meditative Sounds och reggaeology sound i uppsala och stockholm.
Han levererar genomtänkta texter med en stark röst trots sin ålder.Kolla in myspace.com/ecutunes för en liten försmak...

Postman är sångaren i uppsala baserade reggaebandet Majestic Vibes. Även han har jobbat med Meditative Sounds Lion Dub. En av akterna på 2005´s upplaga av Uppsala Reggae Festival.


Vad? PREMIÄR för 3 The Hard Way
Vem? Ziontist Sound + Jr Eric + Postman + ECU
Var? Pustervik (Järntorget)
När? den 7 Februari
Tid? 21-02
Kostar? 80 SEK
Flyer? www.ziontist.se och myspace.com/ziontistsound

DJ Fudge | myspace.com/fudgadeliq

"Att spela skivor med Serato är att spela Mario Bros.3 med P-vinge på alla banor"