I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

4/11 Dj Noize (3 timmars set) @ Scratch, Pustervik!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-11-02 12:49

4/11 Dj Noize (3 timmars set) @ Scratch, Pustervik!

Hej på er,

Jurassic 5 levde minst sagt upp till föväntningarna häromveckan på 4-årskalaset. Fanns inget att klaga på där inte, J-5 levererade stenhårt. Feedbacken har varit riktigt bra på det mesta, allt från ljudet och att J-5 var mångas bästa hiphopkonsert upplevelse hittills, samt ej att förglömma att folk slöt upp och fyllde Trädgårn denna kväll. Nu-Mark röjde bakom skivspelarna på efterfesten i glasbaren, Scandinavian Masters-tävlingen var tung även den som drog igång kvällen på allvar efter att Jonnie från Scratch Edinburgh värmt upp stora golvet. Magiskt var ordet, 5 Heineken av 5 möjliga delades utan tvekan ut av vår homie Resencent-Reine som brukar närvara när det vankas Scratch.

Skall tydligen finnas grymma bilder från både denna kvällen samt från några tidigare som vi släpar efter med som skall vara på gång nu enligt Fotosmurfen #1. Håll utkik i mejllådan och på hemsidan.

Det enda lilla minuset vi kommer på just nu från denna kväll skulle väl vara att superhjälten DJ NOIZE som även var i huset på kalaset bara hann med ett kortare DJ-set från stora scenen mellan Scandinavian Masters-tävlingen & Jurassic 5.

Så ... något geni som är med på vår maillista fick den snillrika idén att NOIZE självfallet borde bjudas in snarast till Scratch för att visa upp hur snuskigt duktig han är bakom skivspelarna i lugn och ro och denna gången inte störas av några som helst tidsscheman utan få rocka ett hårt 3 timmars-set för oss på Pustervik. Noize var förbi för drygt 1 år sedan på Pustervik och rockade hårt, så nu är det på tiden att vi viger en helkväll åt oraklet igen.

Lite bakgrundsinfo om lördagens gäst, världsprofilen DJ Noize ... aka Kungen av Danmark, 1994 års New Music Seminar DJ-världsmästare (som förste ickeamerikan), samt 1996 års DMC DJ-världsmästare kommer fullständigt rocka huset på lördag. Han har flängt runtomkring i världen sedan tidigt 90-tal på diverse DJ-uppdrag, både solo samt som DJ för en massa olika amerikanska akter, han har bl. a. turnerat mycket med Supernatural och tillsammans med honom troligen utgjort världens vassaste liveduo.

Han har gästat massvis av artister på skiva, släppt skivor i eget namn, är fortfarande programledare för sin egen radioshow på danska P3. Under dom senaste åren har han fokuserat ännu hårdare på sitt beatsnickrande än innan och blivit sjukt grym på att prodda beats, som han säljer till höger och vänster. Han har varit varit i GBG vid flera olika tillfällen innan och byggt upp en stor fanbase här i stan.

Till skillnad från hans flesta tidigare Göteborgsbesök, då han oftast antingen backat upp nån amerikansk akt eller gjort ett kortare showcase, ska han nu packa skivväskorna fulla med väl utvalda partystänkare hemma i Köpenhamn för ett svettigt 3-timmars klubbset på Scratch, som kommer vara späckat med finurliga små rutiner inbakat i hans DJ-set i sann trickmix-anda. Noize går på scen vid midnatt och kör sedan så det ryker nonstop 3 timmar uppbackad på micken av allas våran favorithost P.S.

THE PARTY IS OFFICIAL!

NI VET VAD SOM GÄLLER ELLER?

Scratch, lördag 4 november
DJ NOIZE (Köpenhamn)
"3 HOURS OF DANI