I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

29/7 - Puzzle w/ Dj Scribe(ny) @ Storan

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-07-26 21:55

29/7 - Puzzle w/ Dj Scribe(ny) @ Storan

PUZZLE - Disco Club

Tack alla som dök upp förra gången på Brennan Green! Nu laddar vi för en ny Lördag på Storan med ännu ett celebert besök från det stora äpplet. Notera att vi är såå snälla och vill att folk ska komma och dansa så tidigt som möjligt, därför kommer 2 in för priset av 1 innan klockan 23.


DJ SCRIBE (Raw Fusion Rec / NYC)
Scribe är en spindel i det medvetna hip-hopnätet med tentakler som sträcker sig över den amerikanska kontinenten, såväl som över Atlanten. Sedan han först fångade upp musiken i början av nittiotalet har han ständigt rest framåt och bakåt i tiden med hip-hopen som språngbräda, och landat i allt från jazz och funk till Brazil och broken beats. Med ett gäng residentklubbar i New York, bland annat på populära Joe’s Pub , och artister som ?uestlove , Dwele , Roy Ayers och Quantic i telefonboken, har Scribe visat att fingrarna dras till allehanda fonky syltburkar. En av dem är svensk hip-hops finaste; Mad Mats skivbolag Raw Fusion och Jugglin’ , för vilka Scribe agerar label manager i USA. Som om inte detta vore nog har Scribe gjort radio för Giant Step och producerat med DJ Spinna . På Puzzle gör Scribe det han gör bäst; får oss att hoppa, skrika och svettas lite grann.
www.djscribe.com


FLYER!


Syns på golvet // JayStarSeven & Johnny Deep

- - - - - - - - - - - - - - - -
PUZZLE - Disco Club
LÖRDAG 29 Juli: DJ SCRIBE (Raw Fusion Rec / NYC)
Resident DJ's: JayStarSeven & Johnny Deep
Storans klubbscen (entré baksidan), Kungsparken 1, Göteborg
Kl 22-03
Entré: 80 kr (2 för 1 innan 23)
Ålder: 20

www.djscribe.com
www.JayStarSeven.se
www.housemusic-hermanos.blogspot.com<b r> - - - - - - - - - - - - - - - -

Massa mixar & shit @ http://www.myspace.com/jaystarseven