I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

15/7 - Puzzle w/ Brennan Green @ Storans klubbscen

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-07-06 23:24

15/7 - Puzzle w/ Brennan Green @ Storans klubbscen


Premiär för PUZZLE - Disco Club
Efter att den lilla baren på senare år har blivit svenska danssugnas mest självklara vattenhål i jakt på mer sammanhängande vattensystem tyckte Johnny Deep (Hermanos) och JayStarSeven att det var dags att ta saken i egna händer och fylla upp dansgolvet igen, ta det tillbaka till Klubben. På Storans utmärkta klubbscen hoppas vi att en del av beathungern ska mättas, att fotsulor ska nötas och bakdelar ska studsa. Välkommen till PUZZLE Disco Club !


LÖR 15 Juli: BRENNAN GREEN (Chinatown rec / NYC)
Det går att följa Brennan Green genom 2000-talets discohistoria, från tidigt 2000-tal av svettig New York-disco och viskande virveltrummor till första singeln Little Ease på egna Chinatown Records i våras. Här hör vi baleariskt mumlande, skitiga trummor och kanadensisk slackerattityd, alltihop instoppat i en något för stor yllemössa. Ursprungligen från Toronto men numera bosatt i Det Stora Äpplet har disco av den mer experimentella sorten alltid stått högst på Greens agenda. Med släpp på Bear Funk, Balihu och Modal och samarbete med norska discoflummarna Lindstrom & Prins Thomas råder inget tvivel om saken. Experimentellt är dock bara början när Brennan Green står bakom skivspelarna på Puzzles premiär; räkna med lika delar långsamt funkig house, dubbig disco, baklängeselectro och en del maskinljud också!


FLYER!


Syns på golvet // JayStarSeven & Johnny Deep
- - - - - - - - - - - - - - - -
PUZZLE - Disco Club
LÖRDAG 15 Juli: BRENNAN GREEN (Chinatown Rec / NYC)
Resident DJ's: JayStarSeven & Johnny Deep
Storans klubbscen (entré baksidan), Kungsparken 1, Göteborg
Kl 22-03
Entré: 80 kr
Ålder: 20
www.JayStarSeven.se
www.housemusic-hermanos.blogspot.com - - - - - - - - - - - - - - - -

Nästa Puzzle hålls den Lördagen 29 Juli, då med DJ SCRIBE (Raw Fusion Rec/NYC) ...

Massa mixar & shit @ http://www.myspace.com/jaystarseven