I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fira kulturhatt och vinn biljetter till De La Soul

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2005-10-13 22:50

Fira kulturhatt och vinn biljetter till De La Soul

Tävling Människa!

Klubb Scratch lottar biljetter till De La Soul i Göteborg på Trädgår\'n
Fredagen 14 Oktober. Vi lottar ut 2+2 biljetter d.v.s 4st. Gå in på
www.blenda.com för att vinna och läs i nyhterna till vänster på sidan för att få reda på hur du skall göra. Rappa på, det är dragning på fredag eftermiddag!

(Vin-)Kulturnatta och andra hattar.
Kulturen har kommit för att stanna! Det har äldre människor i Göteborg bestämt. Vi firar det med att bjuda dig till vår butik på Andra Långgatan 20 i Göteborg, Fredagen 14 Oktober. Vi har kulturnattaöppet mellan 18.30 - 21.00, jag spelar lite skivor och bjuder dig som köper skivor på öl, vin & tilltugg. Soheil dansar i skyltfönstret. Maceo från De La Soul kanske kommer förbi.


INFO FRÅN SCRATCH
Nu på fredag 14 oktober besöker hiphophjältarna De La Soul från Long Island, New York vårt kära Göteborg & SCRATCH XXL på Trädgår'n.

Det var 1989 som gruppen debuterade med det banbrytande & otroliga albumet "3 Feet High and Rising", som numera har sålt platina. Sedan dess har de släppt album med jämna mellanrum. Förra hösten kom det senaste "The Grind Date" som är deras sjunde album (numera är dom ju inte kvar på gamla Tommy Boy Records, utan är signade till Beyonce´s pappas skivbolag - tro det eller ej). Ytterst få hiphopgrupper som slog igenom för drygt 15 år sedan har klarat att stå upp och fortfarande vara så aktuella och i ropet som De La Soul och inneha den stjärnstatus som dom fortfarande har världen över

http://www.blenda.com : www.myspace.com/blendalars
-------------------------
Gå med i vårat nyhetsmail & få info först av alla om nya släpp, importnyheter, reor, m.m