I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

DJ A-1, (Osaka,Japan)@Scratch lör.2juli, Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2005-06-29 15:43

DJ A-1, (Osaka,Japan)@Scratch lör.2juli, Pustervik

HEY, Party People, dags för månadens första Scratch!

Stora props till alla som kom förra månaden på Kon & Amir och dansade tills portarna slog igen, vi släpar aningen med bilder från senaste kvällarna, men e faktiskt på G med en update tro det eller ej.

Nu på Lördag 2:a Juli kör vi igen !

Med oss denna gången har vi DJ A-1 från Osaka, Japan.
För er som inte hört talas om snubben så kan vi berätta att vi "upptäckte"/blev tipsade om honom när han var på blixtvisit i Gbg förra sommaren och gjorde en minst sagt grym insats & totalt välte upp & ner på avslutningsfesten med ett sjukt bra klubb-set på "Tokyo in Style" (världs-promotionturné för Japanskt kultur- och musikliv)


Efter att ha sett honom in action föra året, så var vi överens om att vi skulle försöka ta hit honom från Japan för ett gig på Scratch & Pustervik inom en snar framtid, tillsammans med våra homies B-Line i Sthlm så har vi nu flugit in honom till Sverige för 2 gig. Han har tidigare spenderat några år i Kalifornien och spelat på många av de kändare klubbarna där som t ex Future Primitive i San Francisco. En av hans största inspirationskällor och även god vän / mentor där är Mix Master Mike (Scratch Piklz,
Beastie Boys) vilket man kan höra på hans sätt att lira. Nägot som endast är positivt vilket de som hört MMM kan förstå.

Förra sommaren på Tokyo in Style klev också Kid Sid (DJ SM 1:a 2004 & 2005) upp bakom skivspelarna och bjöd på ett spontanbattle mot A-1. Ngt vi kan vänta oss även på lördag.

DJ's: AyesOne (Sydney) & Lövet (Korsvägen) + guests
Host: P.S. (Som kommer hem samma dag från sin lyxsemester med laddade batterier)

Ett litet smakprov på vad A-1 kan tänkas ställa till med på lördag:
www.scratchgbg.se

Varmt välkomna! / Scratch Unit


SCRATCH
Lördag 2 juli, 22-03,
Pustervik, Järntorget
80/100 SEK, förköp på Shelta, 2:a långg. 7
www.scratchgbg.se