I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Snoop Dogg - en slö diva

Klubb & Konserter - Festivaler

   

2005-06-18 16:53

Snoop Dogg - en slö diva

"HULTSFRED. Det är långa transportsträckor i festivalprogrammet för oss som finner hårdrock obegripligt. Det finns visserligen gott om bra svenska artister - Robyn, Jenny Wilson, Håkan Hellström - men Snoop Dogg är den utländska artist, förutom MIA, som motiverar mig att vara här.
Festivalens hittills största publik har samlats i lervällingen framför Hawaiiscenen för att se Snoop Dogg.

Väntan blir lång
Förväntningarna är stora. Vare sig man gillar Snoop eller inte är han ett av de absolut största numren på årets festival.
Men väntan på världens största rappare blir lång. Sjukt lång. Till slut står vi och buar och en "säkerhetsansvarig" meddelar att det uppstått "tekniska problem". Säkert, tänker nog de flesta i publiken.
Men strax före ett på natten så händer det plötsligt något.
Det sätts på någon sorts porrfilm på de stora tv-skärmarna med Snoop i rollen som en pimp daddy. Två toplesstjejer smeker varandras bröst. Man tror inte att det är sant. Filmen slutar med att den ena tjejen och Snoop skjuter varandra.
Smaklöst är en underdrift.

Publikens show
Gravediggaz "Suicide" inleder konserten och Snoop kommer in klädd i lång toga och bling-bling-mikrofon.
Det börjar bra med g-funk-klassikern "Murder was the case". Sen blir det 50 Cent-samarbetet "P.I.M.P" och det inledande chocktillståndet börjar försvinna.
Men det är ändå publikens show.
Seriefiguren Snoop Dogg beter sig mest som en slö diva."


Betyg: 2 av 5 solar.


Källa:

www.aftonbladet.se

Keep it classic!