I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hultsfreds nya släpp

Klubb & Konserter - Festivaler

   
Skivsamlare

2005-05-24 08:16

Hultsfreds nya släpp

Nu kan vi presentera ytterligare en ny scen till årets Hultsfred. Det handlar om Jamobilen.

Jamobilen är en satsning i Riksteatern JAM:s regi. Som en korsning mellan en livejukebox och Mussespigghusvagnen på julafton kommer Jamobilen att erbjuda det där lilla extra som gör en festival till en levande festival.

På Jamobilen kommer bland andra Miss Universums nya alter ego Profesora att uppträda. Dessutom bjuds det på höjdare som Kung Henry och Dj Khim.

Övriga akter, artister och före-ställningar som kommer att uppträda och spelas upp på och kring Jamobilen är: Moves Per Minute, Planeten Jorden, CK, Dj Sweet-Tee, Alfon, Shima, Kalle Haglund, Kärlek Extra Allt!, Tingsek, Johannes Anyuru, Dockteater Extravaganza, Emil Jensen och Mikael Wranell.

Dessutom kommer Jamobilen att bjuda på JAM Sideorder, som är unika tillfällen att se festivalens artister i otippade musikaliska sammanhang.

På Jamobilen hittar du spoken word, teater, dans, performance och en hel del andra grejer som du inte trodde att du skulle få uppleva på sommarens festival.


Klara artister
*NY! ALFON
*NY! CK
*NY! DJ KHIM
*NY! DJ SWEET-TEE
*NY! DOCKTEATER EXTRAVAGANZA x2
*NY! EMIL JENSEN
*NY! JAM SIDEORDER
*NY! JOHANNES ANYURU
*NY! KALLE HAGLUND
*NY! KUNG HENRY
*NY! KÄRLEK EXTRA ALLT!
*NY! MIKAEL WRANELL
*NY! MOVES PER MINUTE
*NY! PLANETEN JORDEN
*NY! PROFESORA
*NY! SHIMA
*NY! TINGSEK

Intressant släpp, inte sant?

Yes! In Concert — For the love of music