I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2004-07-27 14:15

Svanöfestivalen

Info från www.clubcreatif.com
__________

Republikens schema ( Med reservation för eventuell statskupp)

Fredag
17:00 : Republiken öppnas för allmänheten
20:00 : Fat Albert (DJ)
22:30 : Superscientifiku
24:00 : Sounds of Svanö (DJ)

Lördag
12:00 Frukost på Svarta Svanen
14:00 Barfotafotboll
15:00 Birger Normansällskapet (på Svanö Folkets hus)
21:00 Lethal Techniques
23:00 Gaffaman
24:00 Yallow (DJ)

På grund av det ständiga hotet av statskupp och det överhängande faran från Babylon (Kramfors närpolis) så kan schemat modifieras något under festens gång. Men att fetljuv musik kommer att ljuda på Svarta Svanens dansgolv från tidig morgon till tidig morgon är i alla fall en sak som är säker.

Som vanligt serveras det jävulska god och billig mat i baren. Smaskig gumbo, fet pizza och lämpliga varor för att stekas över öppen eld på vår grillplats. För att skölja ner härligheterna rekommenderas den ljuvliga jamaicanska ölen Red Stripe. Fler ölsorter samt cider och vin finns även att inhandla för den inhemska valutan. Som bekant är Republiken Svanö annars en perfekt plats för all form av social turism: sol, bad, volleyboll, hångel osv.

För medborgare med norrlandspatriotiska tendenser och kulturella böjelser håller Birger Normansällskapet ett möte på lördagen. Birger Norman som är uppväxt på Svanö är bland annat författaren till den eminenta boken ”Ön” (väl valda delar finns att beskåda på Svanöfjädrarana.) som helt och hållet handlar om Svanö.
__________

10-4, over...

"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda