I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

VIKTIGT! Relger för Sport-forumet, var med och påverka!

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   
Admin

2009-03-26 00:36

VIKTIGT! Relger för Sport-forumet, var med och påverka!

Som ni kanske vet har Sport-forumet inga specifika regler, men vi anser nu att det är dags att införa lite sådana. Vi har diskuterat reglerna lite i moderator-forumet, och fortsätter att göra det, men eftersom att det är ni som hänger på forumet som också ska följa reglerna vill vi väldigt gärna höra vad ni har att säga. Jag har också märkt att en del av er har åsikter om reglerna och då är det bara kul att få diskutera dem konstruktivt. Men vi vill att ni kommer ihåg en sak bara, och det här är viktigt, i slutändan är det jag och adminsen som har det sista ordet. Vi vill givetvis lyssna på era synpunkter och ta dem i beaktande, men bara så ni vet att det finns ett veto (vi kommer alltså inte att exempelvis förbjuda MFF:are på forumet eller liknande).

Detta händer inte i så många forum så jag hoppas verkligen att ni tar den här chansen och hjälper oss att forma reglerna, det är ju trots allt er lekstuga som sagt.

Vi har några regelförslag som vi gärna vill att ni säger er åsikt om först och främst, men ni är också mer än välkomna att komma med egna förslag på regler ni tycker ska finnas.

De reglerna vi vill att ni ska ta ställning till först är följande:

1. En tävling en tråd.
Allsvenskan ska ha en egen tråd om folk är intresserade, NHL ska ha en, Basketligan ska ha en osv. Men inte en massa kringtrådar om tävlingarna. Skulle vi börja tillåta matchtrådar eller trådar om olika händelser tävlingen skulle forumet översvämmas av dem, och det skulle till 97% handla om fotboll.

2. Inga personangrepp.
Okej, taket är högt i Sport-forumet och det är okej, men taket är bara högt när det kommer till sportrelaterade inlägg. Att skriva ”din jävla apa” för att någon är Djurgårdare eller ”kloakråtta” för att någon är AIK:are, det får man väl acceptera. Men det är inte okej att komma med rena personpåhopp, exv. ”ditt smutsiga luder” osv.

3. Inga fler Stickys.
Vi vill alltså ta bort alla stickys (förutom kanske en regelsticky) och låta trådar som är populära ligga högt i forumet just för att de är populära. Detta har också att göra med svårigheten att bestämma vilka trådar som ska vara sticky, ska Elitserien vara sticky istället för La Liga eftersom den har fler inlägg och hur många inlägg ska en tråd ha för att vara populär och hur många stickys ska vi ha osv? Om vi bara har vanliga trådar löser sig alla problem av sig självt.

I had this bad bitch uptown, she was like... whatever.