I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Halmstad BK - Malmö FF 2-3, det luktar guld i Skåne

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2008-04-22 09:36

Halmstad BK - Malmö FF 2-3, det luktar guld i Skåne

Kanske inte ska gå händelserna i förväg såhär tidigt på säsongen men "IFF-IFFs" spel såhär långt har varit riktigt stabilt. Inga plattmatcher trots de många kryssen, och förlustnollan intakt efter 6 omgångar. Det har mig veterligen inte Malmö lyckats med under 2000-talet.

Matchen igår var ett praktexempel på en grym upphämtning. Halmstad jagade som dårar första 20 och gav inte Malmö några ytor att spela på. Men när man jagar så hårt så blir man snabbt trött. Malmö jobbade sig in i matchen trots ett tidigt baklängesmål, vann närkamper och andrabollar och kvitterade precis efter pausvilan. 

Andra halvlek var ren uppvisning från Malmös sida, Halmstad orkade inte helt enkelt.
1-1 blev till 2-1 med bud på fler. Men Halmstad bytte sent in sin brasse Anselmo som ganska omgående gjorde 2-2 med 5 minuter kvar att spela. Då fick man hjärtat i halsgropen.
Men så dök Labinot Harbuzi upp, precis när klockan slog 90 minuter, håller undan 3 Halmstadbackar och placerar kliniskt bollen nere vid Sahlmans vänstra stolpe. 
Så jävla underbart. Labinot har för er som inte vet varit ungdomsproffs i Feyenoord och enda anledningen till att han inte är kvar är tydligen på grund av sin skadebenägenhet, som nu lyser med sin frånvaro. Hoppas det fortsätter så, för med nuvarande lag tror jag MFF har en bra chans att vara med och slåss om guldet i år. Tre nya poäng på Torsdag mot Norrköping.

http://www.myspace.com/dirtydonline