I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Styrketräning / Styrketräningslivstil 2007

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2007-02-17 17:37

Styrketräning / Styrketräningslivstil 2007

Styrketräning / Styrketräningslivstil

En tråd för alla som är intresserade av styrketräning och själva livsstilen runt styrketräning.

Har du precis börjat styrketräna och behöver lite tips för att komma igång så är här det rätta stället att fråga eller diskutera Din träning! Även dom mer erfarna styrketränarna kan behöva nya tips, man lär sig ständigt nya saker.

Här kan du även få hjälp med att strukturera träningsprogram, och samt få råd om kosttillskott och vilken mat du ska äta för att uppnå bästa resultat.

Det fina med att diskutera sin träning på detta sätt bidrar till en ökad motivation för sin träning, och man utbyter en massa bra kunskap och kan på så sätt hjälpa varandra.

Sen kan man självklart redovisa sina resultat om man vill det, sätta upp nya mål, sen diskutera vilket som är det mest lämpade sättet att uppnå dessa mål.

Styrketräning är ju så mycket mer än bara lyfta lite skrot på gymet, det är en hel livsstil.

Hur reagerar din omgivning på att du styrketränar? Har du fått någon annan att börja styrketräna? Hur har styrketräning hjälpt dig med olika saker? Hur har din styrketräning påverkat Dig?

Då vi har haft klagomål på denna tråd av diverse anledningar, så är det viktigt att vi tillsammans försöker bidra till att denna tråd fungerar på ett bra sätt, så att vi på så sätt slipper problem med admins här på whoa.

Istället för att lägga in "bokmärken" så kan ni berätta något kort och gott, t.ex. hur det gick på gymet idag, eller hur du har märkt att dina triccar har ökat på sistonde, och varför du tror att dom har gjort det t.ex.

Så lycka till med Din träning och kör hårt!!!

kleton

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-12-18 22:06
ja jag tänkte uppa den o få lite liv på gymfronten på whoa men för mkt slackers här;)
 Haters gon' hate...
Producent

2011-12-22 23:51
Jag har nu tränat 81 dagar i rak, mitt mål är 365 dagar, jag styrketränar mån-fre, kör kondis 20min varje dag, känns skit bra.
http://soundcloud.com/orlandog
https://www.facebook.com/OrlandogPsy
https://www.youtube.com/user/OrlandogPsy
Moderator

2011-12-23 00:34
Började i slutet utav sommaren igen. Brukar vara som resten utav landet, kör hårt i tre månader, sen lägger jag av ett par månader för att sedan börja igen, osv.

Kört på nu, gått upp cirkus 9 kilo och känner mig bättre tränad än på länge. Mindre fett och mer muskler så att säga. Mitt mål är fem kilo till, tränar med en vän som är hälsomodell och hans pt allt som oftast. Kost och allt funkar finfint, fem dagar i veckan osv osv.

Enda krångliga är väl övningar då och då när man är ensam, man känner ju hur mycket mer det tar när man kör med någon som kan. Och förstår verkligen hur fel många gör som tränar på egen hand. Är en hel vetenskap detta, vilket gör det hela ännu mer intressant.
time isn't wasted when you're getting wasted .

2012-05-04 00:43
Manga lirare i denna trad som jag tycker jag "forska" eller ta reda pa mer fakta om styrketraning innan traningen. Manga felsteg hur man tranar hit och dit.

Detta ar en kunskap och du blir aldrig fullard !
vi är överallt!