I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lars Lagerbäck, ett hån mot svensk fotboll?

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2007-02-07 21:36

Lars Lagerbäck, ett hån mot svensk fotboll?

Helt ärligt, nu har det gått för långt. Lagerbäck måste vara den överlägset sämsta förbundskaptenen i svensk fotbollshistoria. Matchen idag mot Egypten var ett praktexempel på vedervärdig svensk coachning.

1. Han placerar Marcus Rosenberg på bänken till förmån för Rade Prica....Kommentar överflödig med hänvisning till dagens match.

2. Anders Svensson som är för dålig för att spela centralt på mittfältet skickas ut på högerkanten där han är ännu sämre. Slog på sin höjd ett par passningar rätt idag. Kul att se som vanligt (hmm).

3. När laget som vanligt ligger under och behöver göra lite taktiska förändringar för att få upp farten och kreativiteten, står Lasse för genidraget att byta ut Chippen. Det är inte heller första gången han i pressade lägen byter ut en av få kreativa artister i det svenska laget.

Sverige måste verkligen få en ny förbundskapten NU. En som vågar lite, som vill vinna. I dagsläget känns det som Sverige kan spela precis hur som helst och ledningens kommentar blir ändå: "Jag tycker laget gjorde en stabil insats, många moment stämde." Men herregud, ska man inte ha högre krav än så. Visst det är fantastiskt att en anfallare går ner och möter boll på mittfältet ett par gånger en halvlek som Roland Andersson så vist påpekade i halvtid, men räcker det verkligen för att man som svensk ska vara nöjd med vad laget presterar? Det är verkligen patetiskt. In med en sydeuropeisk förbundskapten, eller en svensk med den mentaliteten. För i dagsläget är det ju bara pinsamt att sitta och titta på landskamperna på TV.

Och jag tänker inte ens kommentera hela Zlatan-grejen, men där måste ju allas vår Lasse vara väldans nöjd med sitt agerande.



MAGNUM OPUS MIXTAPE VOL. 2 in the making! Gästas av Öris, Calle P, Marke, George Kaplan m.fl.