I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Svenska Fotbollsförbundets Biljettlottning

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2006-02-09 18:21

Svenska Fotbollsförbundets Biljettlottning

"VM 2006

Antalet ansökningar visar på ett oerhört stort intresse för sommarens VM i Tyskland. Svenska Fotbollförbundet har nu fördelat biljetterna genom lottning. Tyvärr har det visat sig att vi fått in ett stort antal falska ansökningar varför vår administration tagit längre tid än planerat. Vi beklagar detta.

Ni har tilldelats biljetter till någon eller några av de matcher ni ansökt om. Faktura med exakta uppgifter om er tilldelning kommer per post under tiden 10/2 - 15/2.
Fakturan skall vara betald senast den 17/2. Gärna tidigare! OBS! Ange ditt ansökningsnummer vid betalning av faktura.

De allra flesta ansökningar som fått tilldelning har endast erhållit biljetter till en av matcherna i ansökan, detta beroende på det stora antalet ansökningar.
Ett fåtal ansökningar har genom stor tur vid lottningen tilldelats biljetter till fler än en match.

Vi kan tyvärr inte ge någon information om er tilldelning per telefon.

SvFF har tilldelats ett antal biljetter med skymd sikt från FIFA. Enligt uppgifter från FIFA så kan dessa platser påverkas till max 40%. Det största antalet av dessa platser har dock en väldigt liten begränsning av sikten. Det som kan vara skymmande är säkerhetsavspärrningar mellan sektioner, kamerapositioner eller reklamskyltar som i vissa fall kan skymma spelarnas ben. Det är ett fåtal platser som har 40% skymd sikt. Priset för dessa platser är reducerat med 40% av ordinarie pris.
På er faktura är det utskrivet om ni tilldelats biljetter med skymd sikt (det står inom parentes efter priset).

Ni som tilldelats biljetter med skymd sikt och inte önskar dessa, maila omgående till [email protected] och ange ert ansökningsnummer samt vilka platser med skymd sikt ni ej önskar. OBS! Detta gäller för samtliga personer i ansökan och endast platser med skymd sikt.

Med vänlig hälsning
Svenska Fotbollförbundet"


Ska bli intressant att se vad man får...