I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

FM 2006 till PSP =)

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2005-05-09 20:32

FM 2006 till PSP =)

Fyfan va grymt här är ett par funktioner: Coppat från FMsverige.se

• Spelarinteraktion. Agera mot olyckliga spelare i ett mer personligt stadie, handskas med din frustration mot divafasoner och dåliga attityder på planen.

• Managerkontrakt. SI-fansen har velat ha detta i flera år och nu äntligen är det här. Förhandlingar om lönen med styrelsen men också kontraktslängden, högre lön, transferpengar samt stadiumexpansion. Men pressa inte styrelsen för hårt för då får styrelsen nog och kickar dig illa kvickt! Når du inte målen som styrelsen sätter tvingas du gå till arbetsförmedlingen.

• Nya mediasaker. Mängder av mediasaker fyllda med en utökad mediamodul, inklusive nyheter om cuplottningar och matchens spelare.

• Träning. En helt omgjord träningsmodul med enklare träningsscheman och system för spelareutveckling. Vilket kommer att göra att assisterande managern och tränarna i Football Manager 2006 har en viktigare roll.

• Halvtidssnack. Tedrickandet under halvtiden är över. Låt dina spelare höra vad du egentligen tycker om deras prestation från första halvleken via taktikrutan. Var noga med vad du säger, antingen blir spelarna motiverande till andra halvlek eller så blir det torsk.

• Domarförbättringar. Vill du veta hur många kort domaren som ska döma din nästa match brukar dela ut? Nu är det möjligt. Domarprofiler och ligatabeller ger spelets taktik en ny dimension. Det är kanske bäst att hålla igen med tacklingarna denna helgen.

• Spelarpositionsindikator. Nu kan man inte bara se vilken position som är en spelares bästa och var de kan spela utan nu kan man även se vilka som är deras ”preferred moves”.

• FM 2006 kommer till det portabla Playstationsystemet PSP samt till PC och MAC.

• Releasedatumet är inte fastställt utan man har sagt att det kommer ut i november

Ladda hem en ”sneakpeak” med Miles Jacobson där han berättar om kommande Football Manager 2006. En rätt rolig video (för dom med en dålig humor) där man ser Miles från Sports Interactive sitta i en limousin samt få en utskällning av en gammal gubbe som figurerar i flera reklamfilmer om Football Manager.


Ladda Hem

Puzzle Productions / puzzleprod.com
soundcloud.com/iloice