I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Svenska Cupen omg.3

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2005-05-05 19:03

Svenska Cupen omg.3

Tänkte våga mig på ett kvickt matchreferat från dagens match mellan lund och peking.

Lunds BK - IFK Norrköping 1-4(1-2)
Publik : drygt 500

Första halvlek.
Klar dominans för norrköping som visade rappt anfallsspel och tryckte ner lbk ända ner i knäet på sin egen målvakt. Dock var det Lund som tog ledningen med ett snyggt 1-0. Tack vare en oturlig målvaktstavla stod det dock 1-2 i halvtid, dock helt rättvist.

Andra halvlek
Klart mycket bättre spel av Lunds BK som pressade på i jakten på en kvittering och Norrköping var förbluffande blekt. Chanserna var hyfsat många och två pigga inhopp från Lunds sida gjorde kantspelet och anfallsspelet mycket bättre. Tyvärr var Tim Strömberg lite väl het och lyckades inom två minuter att samla på sig 2 gula kort och fick därmed lämna planen och därefter föll Lund ihop totalt och Norrköping kunde enkelt göra både tredje och fjärde målet för dagen. Jag vill iaf. skicka en arg hälsning till domaren som gav Lund ca 4-5 frisparkar under hela halvleken när de borde haft kanske 14-15 stycken, det var riktigt jobbigt att se på, det var ingen ful match och domaren var överlag bra men lät norrköping komma undan med allt för mycket.
Sett på hela matchen var det ändå en rättvis seger, norrköping visade lite mer klass men det hade med lite flyt kunnat sluta tvärtom.

Sådär ja..någon annan som var på fotboll denna trevliga helgdag?

http://www.myspace.com/dirtydonline