I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Menar de allvar? (08 Stockholm)

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2005-01-22 20:35

Menar de allvar? (08 Stockholm)

Det ryktas att det även i NBA ska bli en lockout. Då tror sig Kevin Ryan (kanske många med honom?) att han ska locka till sig en etablerad NBA spelare till 08 Stockholm. Jasså, hurdå? Jo men det kommer ju kännas bra för en NBA spelare att bli en riktig stjärna, staden är ju ändå förhållandevis liten. Detta spektakel ska han bekosta med sponsorer och tv - avtal.

Sponsorer: Well, för att inte riskera klubbens ekonomi, bör du ju ha en sponsor som står för alla överkostnader som en NBA spelare för med sig, jämfört med ett vanligt proffs.

TV-Avtal: Från USA naturligtvis. Canada sänder ju Elitserien, så varför inte? Jo, nu råkar det vara så att Elitserien klassas som en av världens bästa ligor efter NHL, Svenska Basketligan är långt efter NBA på en likande lista skulle jag tro. Så om det nu blir lockout, då köper nog USA rättigheter från de stora ligorna, där de flesta NBA spelarna kommer att hamna. Italien, Spanien och så vidare.

Synpunkter?

hbsfvbljfbkljanfrgklbnabnfdab

Sorry, ville bara ha nått unikt...