I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Två islänningar provspelar med DIF

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2004-10-02 15:26

Två islänningar provspelar med DIF

Gretar Hjartarson - anfallare

Från och med onsdag nästa vecka kommer islänningen Gretar Hjartarsson, just nu i isländska Grindavik, att provträna med Djurgården. Gretar är en anfallare med meriter från högsta ligorna i Skottland, Norge och på Island. Han sägs vara snabb första stegen, bra dribbler, hårt jobbande och, trots sin längd, bra på huvudet. Nästa vecka får han chans visa om detta stämmer.

Gretar tränar med Djurgården från och med onsdagen den 6/10 och en vecka framöver. Han kommer även att testas i U-lagets matcher mot Hammarby på torsdag och mot BP på måndag.

Kari Arnason - mittfältare

Kari Arnason är mittfältare i isländska Vikingur, klubben där Djurgården hämtade Sölvi Ottesen. Djurgården har haft ögonen på Kari sedan Ottesens övergång till DIF. Han är en lång och tuff mittfältare med en mycket lovande framtid.

Kari kommer till Sverige och tränar med Djurgården från och med onsdagen den 6 oktober och en vecka framöver. Han kommer även att ha möjlighet att spela i U-lagets matcher mot Hammarby på torsdag och mot BP på måndag.