I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Elitserien sätter igång

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2004-09-20 16:33

Elitserien sätter igång

Med tanke på IFKs framgång så har man inte direkt gått och längtat efter att bänka sig i Kinnarps, dagen efter IFK gått upp i serieledning så ska det bli rätt skoj iaf att gå och se Svenska Mästarna. :)
Försäsongen har lovat gott och resultaten i träningsmatcherna har visat att HV fortfarande är sveriges bästa lag. Tycker laget ser ut som det roligaste och bästa HV ställt på en hockeyrink någosin. Det ska dock sägas att jag hellre ser på riv och slit hockey en finlir. Och årets upplaga av HV ser ut som det starkaste vi någonsin haft.

Det blir förhoppningsvis en av de roligare hockeysäsongerna, med lite nhl spelare i de olika lagen blir det extra roligt att tvåla till dem.

Johan Cruyff sade 89, att IFKs första UEFA-cupguld var det mest positiva i europeisk klubbfotboll under hela decenniet! - och var i stånd att föra matcher även på bortaplan mot europeiska toppklubbar