I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dokumentärer om genren Blues.

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2010-01-13 05:19

Dokumentärer om genren Blues.

Skulle gärna vilja ha så mycket tips som möjligt på värda dokumentärer/filmer/serier med fokus på blues, så droppa er tips här.

Det finns speciellt en dokumentär jag är ute efter som gick på SVT för några år sen, tror inte det är en SVT-produktion så det måste vara en rätt känd dokumentär. Har tyvärr ingen aning om vad den heter eller vilka artister den handlar om, men kommer ihåg en scen väldigt starkt där det står en rockabilly kille i en vägkorsning tidigt på morgonen och kör loss totalt på sin gitarr och sjunger med en otrolig känsla, vill gärna veta vem det är.

Kommer också ihåg att mycket av dokumentären handlar om en bluesartist som tog livet av en annan människa och det var många intervjuer med dom inblandade. Den som vet vad för dokumentär jag menar måste berätta! Eller tipsa på ett annat forum där kanske mer blues fantaster finns.

Och andra tips på tv-produktioner uppskattas också som sagt.


Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.