I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Någon som är intresserad av att såga "Arkusan Martinsson"?(indie-film)

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2009-06-10 22:19

Någon som är intresserad av att såga "Arkusan Martinsson"?(indie-film)

(ber om ursäkt ifall denna ligger i fel forum. om så är fallet, snälla flytta den)

Hej!

Jag tänkte kolla om det är någon här som skriver för någon tidning/fanzine/nättidninge/blogg och skulle vara intresserad av att recensera den nya svenska indie-filmen "Arkusan Martinson"?

Lite info om filmen:
Arkusan är 23 år gammal, arbetslös och bor fortfarande hemma. Inte frivilligt såklart. Inte ens att umgås med sin “bästa vän” Ronkas är frivilligt. Att vara arbetslös är lika med att vara pank, så det enda som finns att göra för Arkusan är att driva runt i sin lilla hemstad Brunkaby och prata drömmar och onani med sina underfinansierade polare. Vi får följa Arkusan under en grå, tråkig dag där han delar med sig av sina tankar om hans vänner, drömmar och synpunkter på dagens samhälle.

"Arkusan Martinsson" är en 52 minuter lång dramakomedi som är inspelad i Jönköping/Huskvarna av och med folk från området. Mindre sekvenser är inspelade i Göteborg, New York och New Jersey. Förutom lokala talanger medverkar även legendaren Lloyd Kaufman (som är grundaren av världens äldsta självständiga filmstudio; Troma Entertainment) i en mindre roll. Musiken i filmen kommer för det mesta från lokala talanger så som Sister, S.P.D.A, Apsvett feat. Ralph ez Boston, Albin Olsson och Frankenztein & Ankmann. Några mer kända artister som bidragit med musik är Alter Egon (Peter London från Crashdïet's sidoprojekt) och den internationellt kända rapparen Goretex (f.d. medlem i Non Phixion). Filmen är gjord för kostnaden av tio DV-band och ett hundkoppel och är skapad av totala amatörer. Manuset började skrivas i december 2007 och filmen ansågs klar i maj 2009.

för ännu mer info kolla in: www.myspace.com/arkusan och http://www.imdb.com/title/tt1436323/

Om någon är intresserad är det bara att skicka iväg ett mejl till: [email protected] så skickar jag en bootleg-DVD till dig!

Tack

/J

(Inlägget ändrat av Rachel 2009-06-10 22:39:34)

www.myspace.com/sanfernandovalleybadboys
www.myspace.com/superlinopuro