I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

En serietecknares dagbok av Martin Kellerman

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2008-03-04 21:19

En serietecknares dagbok av Martin Kellerman

Martin Kellerman tecknar serien Rocky och lever ett till synes spännande liv. Förutom att rita nya rockyepisoder varje dag, måste han samtidigt se till att få material från sitt liv att fylla serien med. Hur han lyckas med det konststycket avslöjas till en del i denna öppenhjärtiga och frimodiga dagbok, som rör sig över jordgloben från Stockholm, New York, Oslo, Thailand, Göteborg och Tokyo.
http://www.kartago.se/?p=book&id=81

Läste nyligen ut den här bitvis riktigt roliga boken. Har läst hans myspaceblogg en del och blev ganska glad att se att den hade kommit ut i bokform. Läste klart den en natt på ett tåg nånstans i Sverige och fick stänga den ibland för att inte garva högt och väcka medpassagerarna :)

Nån annan som har läst den här boken? Kan i alla fall rekommendera den för Rocky-fansen.

Blev förresten sugen att läsa Too Fast For Love av Kellerman och Jonas Inde, men det kanske bara är Inde som skriver? Nån som har läst den och kan säga om den är läsvärd.