I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Länge leve "The Narrator"

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2008-01-24 17:12

Länge leve "The Narrator"

Jag lever under uppfattningen att man kan ta vilken skitfilm som hellst, slänga in en homoerotisk, silkesröstad Morgan Freeman i rollen som berättare och den kommer automatiskt att bli dubbelt så bra. Han kommer guida dig genom de sega partierna, (som ju oundviklingen alltid finns i kalkonrullarna) med säker och stadig stämma och du kommer inte känna dig lika suicidal och mordbenägen mot filmskaparna.

Exempel på filmer med skön berättarröst finns det gott om. Första som dyker upp är den luriga Stranger than fiction, där berättarrösten spelar en ovanligt stor och betydelsefull roll. Kiss, kiss, bang, bang är ett annat lysande exempel där en skön, avslappnad och hes "narrator" lotsar tittaren genom dramarturgin.

Tanken med tråden är att ni kära deltagare ska komma med tips på sköna filmer som har just en fin liten berättarröst. Att filmen inte är rykande ny, spelar ingen som hellst roll, så länge den uppfyller kriteriet.

Ja, det var det hela.

Låt tipsen strömma in..

Denna användare saknar häftigt citat samt förmågorna; att tänka, att stava samt förmågan att skriva begripliga inlägg.