I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Naruto [spoiler/Senaste]

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   
Producent

2007-09-02 20:38

Naruto [spoiler/Senaste]





Disskutera dom senaste avsnitten. Vad tycker ni om att Yondaime är Narutos farsa? Oväntat? Vad händer med Jiraya nu när han möter Pein och halva Akatsuki? Är han en Sannin av hög klass med en massa sjuka jutsus som dödar hela världen, eller är han bara en pervers gammal gubbe som gillar nakna flickor?


Liten sidenote är ju ändå att Itachi verkade vara rädd för Jiraya då han och Kisame inte vågar kidnappa Naruto när Jiraya är med. "He's traveling with one of the sannins". Och han nämner även att både han och Kisame skulle ha stora problem med Jiraya och att dom båda skulle dö, i bästa fall skulle dom lyckas döda Jiraya men dom skulle ändå dö.


Glömde det viktigaste av allt, varför vill Itachi möta Sasuke på Uchihas hideout, ensam? Varför dödade han inte Sasuke direkt? Varför har han inte dödat Sasuke tidigare? Jag (och säkert många andra) är nästan 100% säker på att Itachi är god och har en jävligt bra anledning till varför han dödade hela sin klan. Och han kommer att förklara det för Sasuke nu när han blivit äldre och förstår mer än han gjorde när han var yngre. Bevis på att Itachi är god:

1. Han kunde ha dödat Sasuke när han var yngre, men vill att Itachi ska aktivera Mangekyo Sharingan (Orsak: Okänd. Teori: Tengu-Teorin ( http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=106576)
2. Han kunde ha dödat Sasuke i korridoren men såg att Sasuke inte hade blivit mycket starkare, vilket han ville, och han hade inte aktiverat sin MS. Han "förnyade" Sasukes minne om kvällen med hjälp av sin MS för att få Sasuke att t.o.m sälja sin själ till djävulen för att bli starkare. Och även aktivera sin MS (Orsak: Okänd. Teori: Tengu igen)

3. Itachi kunde ha dödat Kakashi när han torterade honom i Konoha, och kunde med störst sannolikhet döda både Asuma och Kurenai; men gjorde inte det. Kakashi frågar sig själv efteråt varför Itachi inte dödade honom. Orsaken är okänd och för oss tillbaka till Tengu-Teorin då Kakashi har Sharingan. Men Itachi visste inte att Kakashi kan aktivera MS då han inte är en riktig Uchiha. Hur vet jag det? Minns ni avsnittet då Itachi och Kisame skickar varsin kropp för att söla ner Team-Kakashi och Team-Gai? Då frågar Kakashi utav Itachi "Hur dålig har din syn blivit?". Då förstår Itachi DIREKT att Kakashi aktiverat sin MS då ens syn blir mycket sämre när man har MS. Itachi säger: "You couldn't have?". Naruto spränger sönder "Itachi" och före Itachi dör så ler han. Men han säger ingenting åt dom andra om Kakashis MS vad vi vet, vilket är en ganska stor grej och en bra sak att veta ifall man slåss mot honom.

4. Itachi gråter när han får reda på att Sasuke har "dött". Men han säger sen att Sasuke inte alls är död, hur vet han det? Mangekyo Sharingan gör så att användaren kan använda:

Tsukiyomi
Amaterasu
Susanoo

Och vi fick veta att Akatsukis ledare även har en Sharingan, och är förmodligen den andra Uchihan som har MS (Som Itachi nämner för Sasuke). Jag rekomenderar er som inte läst Tengu-Teorin att ta ledigt från allt i 20 minuter och läsa igenom hela Teorin. Vissa bi

Lil_H..