I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   
Hangaround

2007-04-13 00:28

100 Lax

Jag lyckas alltid missa detta program som går på ztv kl 22:00 varje vecka. Om nåon vet vart man kan se det eller tanka så säg till.

Trailer för E02

"100 Lax Program 2:
Babyman's Birthday Bus
Av: Locash-TV

Vad händer när den välkända svenska gatumusikern Rebell Robert träffar rapparen J-RO från den legendariska Los Angeles-gruppen The Alkaholiks? Våra fördomar säger att det är ett omaka par, men programmet visar någonting annat. Uppstår det någon rivalitet mellan två gamla flickgruppsmedlemmar, varav den enas grupp gjorde succé i USA medan den andras bara var stora i Sverige? Varför är årets stora grammisvinnare så asociala och hur stort är egentligen norra Europas största kakbord? Du får alla svar i Babyman's Birthday Bus!

10 artister med olika bakgrund, åldrar och musikstilar möts på en osannolik bussresa i berättelsen om Babymans födelsedag.

Locash-TV är en del av det tio man starka stockholmsgänget La Vida Locash som gör och är allt från skivbolag, klubb och radio till kläder, musikvideor och nu TV.

Babyman's Birthday Bus sänds torsdagen den 10:e april kl. 22.00"