I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Toppkandidaterna - final!

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2006-03-11 22:59

Toppkandidaterna - final!

Söndag 12/3 (imorgon) 20:00 på svt
röstar vi hem 250.000 att användas i utomparlamentarisk vänsterrealpolitik.

Petter Nilsson har i 12 veckors tid briljerat som vänsterns representant i politiksåpan "toppkandidaterna" på SVT. Mot sig har han haft borgare med olika blå ton. Detta till trots har Petters popularitet genom programmet var stor och oantastlig. De senaste dagarna har CUF och LUF gjort ett gemensamt uttalande som ytterst syftar till att Petter inte får vinna imorgon - vem som vinner är för dem ointressant, men baradet inte blir Petter. Liberala Kvällspressen har i sin ledare försökt utmåla Petter till vänsterextremist och Gulagvurmande kommunist - trots att Petter i programmet huvudsakligen diskuterat arbetsrätt.

Imorgon har vi chansen att ge dem en fingervisning om vad folket tycker och vill. Vi vill inte ha mer till de som redan har - vi vill inte stänga gränserna och leva i överflöd på bekostnad av någon annan. Vi vill ha våra rättigheter efterlevda. Vi vill ha sjukvård, tandvård, dagisplats och kollektivtrafik till alla - de som inte redan har. En enda person har haft utrymme att göra detta i ett så starkt medie som SVT, Petter. Nu måste vi visa att vi lyssnat, att vi håller med - att vi ger honom rätt.

En röst på Petter är en röst på rättvisa - alllt åt alla.