I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

saw 3 Biopremiär: februari 2007

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2006-03-05 01:13

saw 3 Biopremiär: februari 2007

saw3

FILMINFO Efter de oväntade internationella framgångarna med billiga och snabbproducerade ”Saw” och ”Saw II”, har franchisen ännu långt ifrån spillt sin sista droppe blod. Dog Jigsaw i den förra filmen? Hur kommer hans efterträdare att sköta sitt nya uppdrag? Och får vi veta hur det gick för polisen Eric som hålls fången i samma badrum som figurerade i första filmen? Frågorna är många, och väntan inte heller alltför lång. "Saw III" planeras att komma ut i USA redan till Halloween.

Filmen regisseras åter av Darren Lynn Bousman (”Saw II”) medan Leigh Whannell och James Wan återvänder för story och manus. James Wan regisserade den första filmen, medan Whannell skrev manus utifrån en gemensam idé.

”Ja, mer blod kommer att flyta”, säger Peter Block och Jason Constantine, höga höns på independent-bolaget Lions Gate. ”Vi är stolta över att samarbeta med några av de mest störda, kreativa hjärnorna på denna planet, och Saw-franchisen ska se till att blod blir en lika viktig del av Halloween som spöken och godis”.

”Vi har i flera månader diskuterat storylines som tar filmserien bortom nya höjder”, säger team Twisted bestående av Mark Burg och Oren Koules. ”Det viktigaste är att hålla fast vid succéns rötter. Vi är säkra på att vårt manus kommer att tillfredsställa fansen och samtidigt lägga till nya, skrämmande och otänkbara vändningar till sagan. Jigsaw själv skulle vara stolt".


Hotness!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.