I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Mest överskattade filmen?

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2006-01-16 18:15

Mest överskattade filmen?

vad är den mest överskattade filmen enligt er? jag måste nog säga Boondock Saints. den snittar alltså på 7.7 på IMDB. människor som tycker att solglasögon, rökning och slowmotion automatiskt är skitgrymt (typ 12-åringar) borde inte få rösta på IMDB. det måste ju vara den enda förklaringen till att filmen har så bra betyg. inte för att den är totalt värdelös (den har åtminstone lite bra repliker), men regissören anstränger sig verkligen så sjukt hårt för att allt ska vara coolt. och som vanligt så blir det oftast ett motsatt resultat. det mesta är löjligt...eller bara dumt. och det är alldeles för många som spelar över totalt.

den främsta anlednignen till att jag orkar bli förbannad är att det är så enormt många människor verkar tycka att filmen i allmänhet och den där bönen dom drar i synnerhet är det grymmaste som gjorts i filmväg. usch...

*SPOILERS*

är det inte underligt att Il Duce som uppenbarligen är en ökänd lönnmördare kan skjuta uppskattningsvis 40-50 skott mot tre till större delen stillastående personer på ca 5-10 meters avstånd och ändå bara träffa två jävla skott som dessutom inte är i närheten av att ha ihjäl någon? eller att dom två bröderna som uppenbarligen är skitbra på att sikta tillsammans inte kan få död på gubben trots att han rör sig typ 2 meter i sidled?

är det inte underligt att dom instinktivt visste att killarna inne på porrbiografen var brottslingar som förtjänade att bli ihjälskjutna enbart p g a att dom var där för att runka i ett privat bås?

är det inte underligt att willem dafoe i kvinnokläder och smink (det fulaste som någonsin har skådats) lyckas lura någon att han är en het kvinna som är värd att riskera sitt jobb/liv för? eeeuww....