I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Äntligen en dokusåpa med lite klass

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2006-01-02 21:07

Äntligen en dokusåpa med lite klass

Vad händer när man under några sommardagar samlar Sveriges största stjärnor på ett slott i Skåne - långt från stress och vardagslivets krav? Vilka relationer har de till varandra? Känner de varandra eller känner de bara till varandra?

Söndagen den 1 januari kl 20.00 är det premiär i Sveriges Television för nya porträttserien Stjärnorna på slottet - spännande, dokumentära möten med och mellan några av vår tids största stjärnor inom svenskt kultur- och nöjesliv.

Möt i denna premiäromgång hyllade Maud Adams, Mona Malm, Peter Harrysson, Börje Ahlstedt och Sven-Bertil Taube så som du aldrig mött dem förut. Under en sensommarvecka bor och lever dessa stjärnor tillsammans på slottet Trolleholm i mellersta Skåne. Vad händer när dessa upphöjda "divor" utsätts för utmaningar och när de utför uppdrag och aktiviteter tillsammans? Vad har de gemensamt och vad skiljer dem åt? Hur ser de tillbaka på sina innehållsrika liv och karriärer?


Andra avsnittet gick nyss, men man kan se om dem på svt.se

Bra val av deltagare, det här är ju personer som kan skapa intressanta diskussioner, till skillnad från deltagarna i Big Brother och Robinson.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.