I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Premiär och 3:e gången gillt för 100 Höjdare

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   
Admin

2005-11-21 18:17

Premiär och 3:e gången gillt för 100 Höjdare

"Efter både Sveriges och världens roligaste ögonblick kommer nu den tredje omgången av 100 Höjdare. Filip och Fredrik tar härmed ännu ett skruvat grepp på små och stora dråpligheter.

Efter att ha rest till världens alla hörn under hösten har de nu fått för sig att de är Leg. Vagabonder och för att kontrasten inte ska bli för stor så har de nu skaffat sig en djungelstudio som de nu tryggt kryper in i.

Vår favoritduo listar återigen sina högst subjektiva godbitar ur historien och kommer under en hel timme att fortsätta att presentera situationer där personers hjärnsläpp eller mentala hjärnsmälta skapar oerhörd komik.

Varje program gästas av sköna och oväntade gäster som tillsammans med Fredrik och Filip orerar och teoretiserar kring dessa roliga och sjuka klipp.

I premiärprogrammet listar Fredrik och Filip ”Efterkrigstidens Tio Tyngsta Hjärnsläpp” och gästas av Anders och Martin Timell. Båda bröderna erkänner ogenerat att de är oerhört välhängda (!) samt att de är chockade över det smått legendariska Carola-klippet där en av Sveriges mest folkkäraste artister får ett totalt religiöst hjärnsläpp…
"

http://www.kanal5.se/100hojdare

Ja vad ska man säga egentligen? Kommer bli riktigt kul, har faktiskt inte lyckats tröttna på Philip och Fredrik trots att de upprepar sig lite väl mycket. Ska bli spännande att se vad de kan åstadkomma i deras nya djungelstudio iaf. Vad tror ni? Pepp, pepp, pepp!