I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ett liv - en kanal

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2005-08-11 10:53

Ett liv - en kanal

Scenariot är följande:
Göran Persson, en överviktig statsminister med godsägardrömmar, är bekymrad. Han har sedan TV-monopolet föll fått väldigt svårt att hänga med i mediasvängarna. Det finns så många kanaler och så många program som man förväntas ha koll på. Anitra, Görans spritmånglare till fru, ser ett helt tjog serier och hon pratar alltid om dem. Men Göran har svårt att hålla isär allt, han vill att det ska bli enklare. Så en förmiddag när han sitter i kallingarna ute på Harpsund och käkar rå falukorv får han den geniala idén: ett liv - en kanal. Göran nästan ryser av välbehag och självuppskattning. Om man lagstiftar så att varje individ bara får se på en enda kanal så kan man skylla sin ouppdaterade mediakunskap på att "-det är inte min kanal, jag får bara se på SVT1 ". Perfekt. Göran slickar sig om fingrarna och sträcker sig efter telefonen. När en röst hörs på andra sidan luren säger han stolt:
- Kalla ihop grabbarna, vi har saker att göra.

Så, vilken kanal skulle du välja? Tänk på att du endast får välja en och valet kvarstår i resten av ditt liv. Valet ska dock baseras på kanalens utbud i dagsläget, vi kan låtsas att de kommer fortsätta så i all evighet. Motivera gärna ditt val.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.