I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

de feta åren är förbi

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2005-03-23 21:58

de feta åren är förbi

hej. var nyss och kollade på "de feta åren är förbi" ( die fetishe jahre sind vorbei" typ på tyska.. iaf en tysk film. handlar om unga människor som inte gillar det kapitalistiska samhället. att de måste slita medans de rika går och ser ner på dom i princip. de tycker att demonstrationer och upplopp är värdelöst så istället bryter de sig in i "de rikas" villor och möblerar om sakerna och skriver lappar, de feta åren är förbi, uppfostrarna.
sedan måste dom kindnappa en rik man för att han kmr när dom håller på och möblerar om huset. han kidnappas av dom eftersom han hann slå polis numret i mobilen.

nu ska jag komma till saken. det är så att dena rika man blår förstående och jag hatar att regisörerna kan inte göra hela grejjen diskret. det är en typisk situation, men dock skillnad från den tråkiga amerikanska main stream filmerna som kommer ut varje vecka. men men.

precis när man lever sig in i filmen och glömmer att det är en film så vaknar man till när den rika mannen snackar om hur han förstår och blir vän med dom.

kände bara för att skriva detta. det finns säkert ngn där ute som förstår.

några av er kanske inte orkar läsa, men det är upp till er grabbar och tjejer. peace!