I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans tips v. 34 - David Noton

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2004-08-16 23:13

Veckans tips v. 34 - David Noton

David Noton föddes i England 1957. Under följande år flyttade familjen runt mellan USA, Kanada och slutligen England igen.
I början av 70-talet spenderade David Noton så mycket tid som möjligt med att upptäcka naturen, och i samband med att han jobbade på ett lastfartyg efter studenten utvecklade han också sitt fotografiska intresse.
Han har gjort sig känd som naturfotograf och tack vare sina vackra naturskildringar från jordens alla hörn har han blivit utnämnd till British Gas/BBC Wildlife Photographer of the Year 1985, 1990, 1991.
David Noton säger att han vill uppmärksamma människor om naturens underverk.

http://www.davidnoton.com
www.art.com

(Tipsare, som också skrivit texten: Counter-clockwise)

Veckans tips finns till för att tipsa om en konstnär, designer, typograf, författare, bok, skulptur, serie, målning, poet eller vad som helst som handlar om kultur och kanske till och med är aktuellt på något sätt.
Om du har ett tips som du vill ska vara Veckans tips kan du skriva en liten text och skicka som meddelande till någon av moderatorerna här, bing, Glappkäft och greggan (gärna alla, om någon skulle vara bortrest). Vi lägger sedan upp det som nästa Veckans tips, eller så hamnar det i kö om det skulle vara många som kommer med tips samtidigt.
Detta är alltså ett sätt för er att uppmärksamma något ni gillar, eller kanske inte gillar, men på något sätt tycker är värt att uppmärksamma.
Det är fritt att diskutera kring ämnet i tråden då varje nytt Veckans tips kommer i form av en ny tråd. Vi undanber oss dock snack om tidigare ämnen i nya trådar då det skapar förvirring. De gamla trådarna kommer ligga kvar så man kan söka efter dem om man kommit på något man glömt att säga eller bara vill kolla upp någon adress, eller något namn. Varje Veckans tips kommer vara ”märkt” med numret på veckan så att man kan se vilken tråd som är aktuell.

May the funk be with you