I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2007-08-03 23:36

BlizzCON 2007

Hmm, ja finns en del att säga såhär en bit in på första dagen. Gå in på Blizzards hemsida för att hitta information om hur man ser live från Blizzcon.

Trailer och genomgång på nya expansionen för WoW, Wrath of the Lich King ser ju lovande ut för de som lirar WoW. De har verkligen lagt ner sig här.

Bl.a. level 80, införande av Detah Knight klasse, siege weapons och mkt mer.

Men fan vilket fiasko första kvarten mellan Moon och Grubby blev. Riktigt oprofessionellt.

Under Blizzcon spelas finalturneringarna inom WarCraft III, StarCraft Broodwar och WoW Arena.

Ljudet, hårdvaran och båsen lade av gång på gång, kommentatorerna var sjukt oproffsiga eller iaf han Mark från Tyskland som borde öva på sin engelska. De fick avbryta och skjuta på matchen pga av allt strul. Jag menar sitta och kommenteraoch inte få nämna heroes, expansioner etc pga dålig isolering, that's wack.

I övrigt hoppas jag vi får se en teaser på den kommande WarCraft långfilmen som Legendary Pictures har tänkt att göra tillsammans med Blizzard.

För StarCraft II fans så fick koreanerna se protoss medan jenkarna får följa Terrans units och gameplay, antagligen om nån timme.

//Pz